راهنمای انتخاب کاغذ و مقوا در پروژه‌های چاپی

راهنمای انتخاب کاغذ و مقوا در پروژه‌های چاپی
کیفیت و خروجی نهایی پروژه چاپی، به‌میزان زیادی به نوع کاغذی که انتخاب می‌کنیم بستگی دارد. در روش‌های گوناگون چاپ، از انواع متفاوتی از کاغذها استفاده می‌شود. برای مثال، اغلب مجلات پرتیراژ با کاغذهای ۴۵ گرمی روسی تولید می‌شوند. برای تولید کتاب، کاغذ ۶۰ و ۷۰ گرمی سوئدی انتخاب مطلوبی است. مجلات فرهنگی ـ هنری از کاغذ تحریر ۸۰ گرم استفاده می‌کنند. برای ساخت و تولید جعبه و بگ خرید …
ادامه مطلب

کاتالوگ یا بروشور، نیاز شما کدام است؟

کاتالوگ یا بروشور، نیاز شما کدام است؟
  از تجارب کاری ما در گروه ایجاد مواجهه با سفارش‌دهندگانی است که پروژه‌های بازاریابی یا برندینگ مبتنی بر چاپ دارند، اما به‌ روشنی نمی‌دانند که محصول چاپی مورد نیازشان، کاتالوگ باید باشد یا بروشور؟ این مسئله زمانی برجسته‌ می‌شود که با توجه به شرایط اقتصادی و هزینه‌بر بودن تهیه و تولید محصولات چاپی، انتخاب اشتباه، موجب اتلاف منابع و شکست پروژه‌های ارتباطی است. کاتالوگ و بروشور، ابزارهای مهمی در تبلیغات …
ادامه مطلب

طراحی تجربه، سفری به قلب مخاطب

طراحی تجربه، سفری به قلب مخاطب
بی‌مقدمه به تعریف موضوع خود بپردازیم. معنای دقیق «طراحی تجربه» یا Experience Design چنین است: طراحی تجربه یا XD، با هویت بصری CI و طراحی تجربه کاربری UX کاملاً تفاوت دارد. این مفهوم در مدیریت راهبردی موضوعی حیاتی است و معنای آن برخورداری از نگرش مردم‌پسند، در طراحی محصول، فرآیندها، محیط و یا راهبردها است. طراحی تجربه؛ بر نیازها، عواطف، زمینه‌های اجتماعی و ذهنیت‌های مخاطبان برند یا کسب‌و‌کار تمرکز دارد و تجربیاتی را …
ادامه مطلب

اصول مدیریت چاپ برای طراحان گرافیک

اصول مدیریت چاپ برای طراحان گرافیک
صنعت چاپ، روش‌های اجرایی متنوعی دارد. طراحان گرافیک، ناظران چاپ و مشاوران حرفه‌ای، با در نظر داشتن نیاز‌های متفاوت سفارش‌دهندگان، روش مناسب را به آنها پیشنهاد می‌کنند.  برای مدیریت حرفه‌ای پروژه‌های چاپی، طراحان گرافیک اغلب از روش پیشرفته و کاربردی چاپ افست استفاده می‌کنند. با این روش آن‌ها می‌توانند طیف گسترده‌ای از محصولات چاپی را باکیفیت و تیراژ بالا، تولید کنند. به‌همین دلیل آگاهی از دانش چاپ افست و دانستن نکات کلیدی …
ادامه مطلب

نمایه شرکتی چیست؟ کاربردها و مزایا

نمایه شرکتی چیست؟ کاربردها و مزایا
  نمایه شرکتی (Company Profile)، محتوای طراحی شده‌ی جامع و جذابی است که شامل سوابق، توانمندی‌ها و شرح جزییات فعالیت‌های شما می‌شود. هدف از طراحی و تولید این سند، معرفی کسب‌وکار، خدمات، محصولات، گروه مشتریان و دستاوردهای شرکت یا سازمان به مخاطبان هدف است. شرکت‌های پیشرو، ذیل برنامه‌های برندینگ یا بازاریابی، نمایه‌هایی کاربردی طراحی می‌کنند تا داستان فعالیت‌ها و مهم‌ترین جزییات هویتی خود را با مخاطبان‌شان به اشتراک بگذارند. ما در این یادداشت …
ادامه مطلب

شش راهبرد موثر در ساختن فرهنگ مشتری‌مدار

شش راهبرد موثر در ساختن فرهنگ مشتری‌مدار
  بیش از دو دهه است که شرکت‌ها تلاش می‌کنند تا مشتری‌مدار باشند. اما مطالعاتی چون گزارش شورای مدیران بازاریابی (CMO) در ایالات متحده آمریکا، حاکی از این است که تنها ۱۴ درصد از بازاریابان معتقدند که شرکت‌ آن‌ها واقعا مشتری‌مدار عمل می‌کند. مطالعات اینچنینی، از ناکامی در رسیدن به هدف مشتری‌مداری حکایت دارد و سوال اینجاست که چرا تعداد زیادی از شرکت‌ها در اجرای درست مشتری‌مداری موفق نیستند؟   در جهان …
ادامه مطلب

برندسازی، پدیده جهان معاصر

برندسازی، پدیده جهان معاصر
مهمترین نکات پیش‌روی شما در این یادداشت این است که: ۱. برندسازی فرآیندی است که به طور هدفمند آغاز می‌شود و می‎‌بایست آن را هدایت کرد. ۲. واحد بازاریابی شرکت‌های بزرگ و چندملیتی بزرگترین خالقان برندها هستند. ۳. ارزش‌آفرینی، هسته پروژه‌های برندسازی و مهم‌ترین چیزی است که یک برند را از دیگران متمایز می‌کند. ۴. یکپارچکی در فعالیت‌های روزانه، سازنده تصویر ذهنی مخاطب از برند است.   ۵. آنچه برندها را در بازار تثبیت می‌کند، تحقق وعده‌ها و عمل به آنهاست. ۶. جامعه امروز، منتقد و سخت‌گیر است. از اینرو برندها دایما زیر نظر هستند و مردم آن‌ها را قضاوت می‌کنند.    
ادامه مطلب

شکسته بنویسیم؟

شکسته بنویسیم؟
فضاهای ارتباطی دیجیتال، در کنار تغییر روال‌های مرسوم زندگی، نیازهای زبانی تازه‌ای به وجود آورده‌اند. شکل‌های جدید، متنوع و متعدد بیان «خود» و ارتباط با دیگران، گفتگوهای روزمره و چگونگی نوشتن و صحبت کردن ما را تغییر داده‌ است. اکنون ما نیازمند برقراری ارتباط گسترده با دیگران هستیم. به‌همین دلیل صمیمی نوشتن و راحت حرف زدن به لفظ قلم بودن قدیمی و اداری‌مابانه، ترجیح داده می‌شود. در نتیجه، یافتن راه‌های جدید پیرامون شیوه‌های به روز گفتار و نوشتار، لازم و ضروری است.
ادامه مطلب

نوشته‌های اخیر

دسته‌بندی‌ها